یادداشتی درباره استارتآپ ویکند تبریز
از ۲۷ اوت و جلسه مشترک لاگ تبریز و OpenTalks نرمافزاری تبریز شروع شد و استارتآپ ویکند تبریز، با همه اتفاقات خوب و بدش تموم شد و چیزی که باقی موند دوستانی بودن که خیلی برام ارزش دارن و خاطراتی که مسلما همیشه از یادآوریش لبخند میزنم. مطمئنم چیزی که الان بین همهی تیم برگزاری مشترکه احساس دلتنگی هست که به همه داریم. جانی لی هم که هیچچی. انرژی که به قول خودش با خوردن قهوه بدست میاورد رو به همه بچهها تزریق میکرد و باعث شد این رویداد به بهترین و هیجانانگیزترین شکل ممکنش برگزار بشه. در مورد لایوبلاگ خیلی از دوستان گلهمند بودن که چرا عکس اونها نیست یا چرا درموردشون چیزی نوشته نشده و غیره. من از طرف تیم لایوبلاگ از همهی این عزیزان عذر میخوام و امیدوارم در رویدادهای بعدی این قصور رو جبران کنیم. به نوبهی خودم از همهی ارگانایزرها، مربیان، ولنتیرها، عکاسها، فیلمبردارها و تیم لایوبلاگ تشکر میکنم که نبود هرکدومشون مطمئنا نقص بزرگی رو در طول رویداد بوجود میاورد. در آخر از سالار کابلی، جادی و خانم مجیدی ممنونم که حضورشون انرژی مضاعفی به همه داد و هم صحبتی با این عزیزان از بزرگترین افتخاراتم هست. به امید رویدادهای بعدی و زیارت مجدد تکتک دوستانمون.
جا داره یادی کنم از رئیس سازمان مدیریت صنعتی (آذربایجان) که بعد از نیمساعت توضیح درمورد رویداد و درخواست اسپانسری، برگشت گفت: پسرم اینکارا بدردت نمیخوره بیا دو میلیون بدم برو برا خودت کار شروع کن.
مرتبط:
نوشته فرانک مجیدی درباره استارتآپ ویکند تبریز: رفاقت، ایده، شادی
شنبه، ۲۳ نوامبر ۲۰۱۳
درباره Foodz، مرجع اشتراک تجربه مکانهای تفریحی
Foodz استارتاپ جدید دوست عزیزم امیر حبیبزاده که مرجع فوقالعادهای برای کسب اطلاعات و اشتراک تجربه در مورد مکانهای تفریحی (رستورانها، کافیشاپها و …) هست. میتونید با ورود به سایت و جستجوی محل موردعلاقه، نظراتتون در مورد اون محل رو بنویسید یا از نظرات دیگران استفاده کنید. لازم بذکر هست که اولین شهر پشتیبانی شده در سایتشون تبریز هست.
وبسایتشون: foodz.ir
سهشنبه، ۳ سپتامبر ۲۰۱۳
استایل حذف ریپلایها از تایملاین توییتر شما
با تغییرات جدیدی که توییتر اخیرا در وبسایتش انجام داده تایملاین شما پر میشه از گفتگوهای کسانی که فالو میکنید. با انتقاداتی که تو توییتر دیدم تصمیم گرفتم یه استایل برای رفع مشکل بنویسم. با نصب این استایل نهتنها گفتگوها بشکل فعلی نمایش داده نمیشن بلکه کلا هیچ ریپلایی (حتی مثل قبل) تو تایملاینتون مشاهده نمیکنید.
ابتدا پلاگین Stylish رو بر روی مرورگرتون نصب کنید:
برای کروم: http://goo.gl/RLxD4M
برای فایرفاکس: http://goo.gl/r9OAdr
حالا به آدرس زیر رفته و استایل Twitter without Replys رو نصب کنید.
دریافت: http://goo.gl/cuxyIl
در صورت وجود مشکل در زیر همین پست کامنت بذارید.
یکشنبه، ۱ سپتامبر ۲۰۱۳
ایستگاه آخر دادهها
1 Bit = Binary Digit
8 Bits = 1 Byte
1024 Bytes = 1 Kilobyte
1024 Kilobytes = 1 Megabyte
1024 Megabytes = 1 Gigabyte
1024 Gigabytes = 1 Terabyte
1024 Terabytes = 1 Petabyte
1024 Petabytes = 1 Exabyte
1024 Exabytes = 1 Zettabyte
1024 Zettabytes = 1 Yottabyte
1024Yottabytes = 1 Brontobyte
1024 Brontobytes = 1 Geopbyte
1024 Geopbyte =1 Saganbyte
1024 Saganbyte =1 Pijabyte
1024 Pijabyte = 1 Alphabyte
1024 Alphabyte = 1 Kryatbyte
1024 Kryatbyte = 1 Amosbyte
1024 Amosbyte = 1 Pectrolbyte
1024 Pectrolbyte = 1 Bolgerbyte
1024 Sambobyte = 1 Quesabyte
1024 Quesabyte = 1 Kinsabyte
1024 Kinsabyte = 1 Rutherbyte
1024 Rutherbyte = 1 Dubnibyte
1024 Dubnibyte = 1 Seaborgbyte
1024 Seaborgbyte = 1 Bohrbyte
1024 Bohrbyte = 1 Hassiubyte
1024 Hassiubyte = 1 Meitnerbyte
1024 Meitnerbyte = 1 Darmstadbyte
1024 Darmstadbyte = 1 Roentbyte
1024 Roentbyte = 1 Coperbyte
یکشنبه، ۲۵ آگوست ۲۰۱۳
راهاندازی شبکه بیسیم با خرتوپرتها
بخاطر گوشی جدیدی که گرفتم نیاز داشتم یه شبکه وایفای داشته باشم برای استفاده ازش ولی خب مودم من دلینک DSL-200 بود که متعلق به عصر دیرینهسنگیه و وایفای رو پشتیبانی نمیکنه. منم علاقه دارم تا جاییکه امکانش هست وسایل مورد نیازم رو نخرم و خودم بسازمشون.
خیلی اتفاقی متوجه شدم روی تلوزیون هوشمندی که تازگیا خریده بودیم یه دانگل وایفای هست که خب استفادهی خاصی نداره برامون. رفتم مدلش رو جستجو کردم و فهمیدم ساخت یه شرکت چینی هست که درایورش هم موجود نیست هیچجا. بازم خیلی اتفاقی مخازن مایکروسافت رو جستجو کردم و متوجه شدم درایورش تو اون مخازن موجوده. نیازی به تعلل نبود، درایورش رو نصب کردم و شناسایی شد.
حالا کافی بود ابزاری پیدا کنم برای به اشتراکگذاری اینترنت سیستمم با این دانگل وایفای. دوتا ابزار پیدا کردم که یکیش Virtual WiFi Router بود و خیلی خوب جواب داد برای اشتراکگذاری. Connectify خیلی بهتر و جامعتر و کاملتر هست. بهترین آلترناتیو برای اینکاره.
فقط یه مشکلی هست که آنتن یهمقدار ضعیف هست تو جاهای دیگهی خونه که اونم مطمئنم یه کابل نرماده USB دارم، از پشت کیس میکشمش روی میز با راههای تقویت آنتن روبراش میکنم.
نتیجه اینه که من الان یه شبکه وایفای دارم که با هیچچی ساختمش. تنها ایرادش اینه که برای استفاده ازش باید پیسی روشن باشه که خب هست همیشه.
چهارشنبه، ۲۱ آگوست ۲۰۱۳
درباره اولین تجربه اندروید
مدتی پیش تصمیم گرفتم عطای سیمبین رو به لقاش ببخشم و منم وارد پلتفرم اندروید بشم. با بودجهای که براش کنار گذاشته بودم بین گزینههای مختلف جستجو کردم و نهایتا به پرچمدار قدیمی SIII و Xperia SP رسیدم که انتخاب سونی بود و از شرکت آرین (تنها گارانتی رسمی سونی در ایران) خریدمش. اولین گوشیای هم که داشتم سونی بود. K310.
فعلا نتونستم با Notification Light یا همون چراغ پایینش ارتباط برقرار کنم ولی بقیه چیزهاش بهنظرم ایدهآل ان. خصوصا که سونی قول داده به اندروید ۴.۳ هم آپگریدش کنه. اگه نکته مثبت یا منفی در حین استفادهش فهمیدم همینجا مینویسم.
بروزرسانی:
سونی اعلام کرده برخی از گوشیهاش رو بطور قانونی بوتلودر آنلاک میکنه. خوشبختانه Xperia SP هم جزوشون هست. این یعنی بدون خطر بریک شدن گوشی میشه کاستوم رام زد روش.
چهارشنبه، ۲۱ آگوست ۲۰۱۳