آراز غلامی

یادداشت‌هایی از روزانه‌ها، خاطرات و رویدادها

Gallery iPhone Pen Coffee Cup

چگونه اکانت فیسبوک را حذف کنیم؟

در ابتدا به خاطر داشته باشید که دو راه برای حذف حساب کاربری شما در فیس بوک وجود دارد. حذف موقتی و حذف دائمی یا همیشگی.

در حذف موقتی حساب کاربری، تمامی اطلاعات شما به طور کامل و دست نخورده نگه داری خواهند شد و هر زمانی که مایل باشید میتوانید مجددا” اکانت خود را فعال کرده و فعالیت‌های خود رو از سر بگیرید.

اما در حذف دائمی حساب کاربری، تمامی اطلاعات شما برای همیشه از فیس‌بوک حذف خواهند شد و شما هیچ وقت قادر به بازگردانی اطلاعات نخواهید شد. البته میتوانید قبل از حذف اکانت، مجموعه اطلاعات خود را به صورت فایل فشرده پس از چند ساعت از درخواست، دریافت نمایید.

آموزش حذف موقتی اکانت فیس بوک:
۱. وارد حساب کاربری خود شده و در گوشه سمت راست و بالا برروی Account کلیک کنید و در منوی باز شده Account Settings را انتخاب کنید.
۲. در سمت چپ، وارد برگه Security شده و در پایین صفحه بر روی عبارت  Deactivate your account کلیک کنید.
– در حرکتی جالب، فیس بوک با نمایش عکسهایی از دوستانتان آخرین تلاشش را بکار خواهد گرفت تا شمارا از تصمیم ترک فبس بوک منصرف کند.
۳. در صفحه جدید سوالی درمورد علت حذف اکانت از شما پرسیده خواهد شد. یکی از پاسخ ها را انتخاب و تیک گزینه Email opt out را نیز برای عدم دریافت ایمیل از طرف فیس بوک بزنید. سپس بر روی عبارت Confirm کلیک کنید.
۴. پایان؛ حساب کاربری شما به طور کامل بسته شده و البته در صورت تمایل به بازگردانی حسابتان، تنها کافیست مجددا با ایمیل اصلی خود وارد حساب کاربری شوید.

آموزش حذف دائمی اکانت فیس بوک:
توجه: با استفاده از روش زیر، حساب کاربری شما و تمامی اطلاعات اعم از عکسها، یادداشت ها و… به طور کامل و برای همیشه از فیس بوک حذف خواهد شد.
۱. تنها کافیست به این لینک بروید سپس بر روی گزینه Delete My Account کلیک کنید. تا ساعاتی دیگر ایمیل فیسبوک مبنی بر حذف کامل حساب کاربری خود را دریافت خواهید کرد.

پی‌نوشت‌ها:
– پیسنهاد میشود قبل از حذف حساب در هر دو حالت، کپی تمامی اطلاعات خود را دریافت نمایید. برای اینکار به صفحه Account Settings رفته و در پایین صفحه بر روی عبارت Download a copy of your Facebook data. کلیک کنید. تمامی اطلاعاتتان بصورت آرشیو شده پس از چند ساعت به ایمیل شما ارسال میشود.

– با بسته شدن اکانت شما، ایمیل تحت فیس بوک نیز بسته خواهد شد و در حالت حذف دائمی، به هیچ وجه امکان بازگردانی آن وجود نخواهد داشت.

این نوشته در دوشنبه، ۲۲ اکتبر ۲۰۱۲ به خاطر تغییرات فیسبوک ویرایش و اصلاح شد.

آراز غلامی
جمعه، ۱۳۹۰٫۰۸٫۲۰
neda:

mc az komeketoon,kheyliiii komake bozorghi bem kardiiiiin,vaghean mc

ناشناس:

سلام. میخوام دوتا صفحه رو بلوکه کنم اما نمیشه چیکار کنم ؟

امیررضا:

سلام من یک مشکل دارم ونمی دونم اونو چهجوری درستش کنم. مشکلم این است که گذرواژه خود رو یادم رفته ومیزنم keep me logged in وبعد از چند مرحله ازام تاریخ تولد می خادومیزنم اونو اشتباه میگره لطفا کمک کنید. باتشکر

Nazar Amulet